Home » Solar panels » DMEGC 100 Wp-Full black

DMEGC 100 Wp-Full black

Robisol 100Wp BiTile Zonnepaneel

Speciaal voor het BiTile montagesysteem heeft Robisol samen met DMEGC kleine formaat full black zonnepanelen ontwikkeld. Deze modules hebben een derde van het formaat van een standaard zonnepaneel en geven het systeem een luxueuze uitstraling.

De producent

DMEGC Benelux is onderdeel van Hengdian Group Magnetics Co. Ltd. Al sinds 1980 de grootste magneetfabrikant te wereld. De organisatie heeft 19.000 werknemers, een gemiddelde jaaromzet van 500 miljoen euro en produceert al decennia lang voor multinationals als Microsoft, IBM, Sony, HP, Samsung, Siemens en Panasonic. In de solarindustrie focust DMEGC zich op de productie en levering van wafers, zonnecellen en zonnepanelen. Grote en bekende merken maken gebruik van de cellen of laten de modules volledig door DMEGC produceren. De Solar Divisie van DMEGC is financieel de meest gezonde paneelproducent ter wereld. De productie van de BiTile modules is van grondstof tot eindproduct in handen van DMEGC Solar waarbij strenge kwaliteitscontroles u verzekeren van een optimale kwaliteit en lange levensduur.

De BiTile modules

De kleine en krachtige zonnepanelen van Robisol hebben een afmeting van 672x842x5 mm. De laminaten zijn PID Free en hebben een positieve output garantie van 0-3%. De monokristallijn PERC cellen hebben een efficiency van 17,3% en leveren ook bij lage lichtintensiteit een hoog rendement.

Kenmerken

  • PID Free
  • 20 PERC cells
  • IP67 junction box
  • Productgarantie 10 jaar
  • Lineaire opbrengstgarantie 97% na 1 jaar; 90% na 10 jaar; 80% na 25 jaar.

De Systeemoplossing

Met 100Wp per module komt de efficiency van Robisol BiTile module overeen met een standaard formaat zonnepaneel van 300Wp. Het BiTile Systeem draagt bij aan het rendement en de levensduur van de zonnepanelen omdat:
  • er geen lekstroom optreed;
  • er geen water en vuil achter kaders blijft staan;
  • en ieder paneel individueel wordt gekoeld met een luchtstroom direct onder de cellen.
Naast de technische voordelen is het voor de monteur prettig en veilig dat de panelen klein van formaat zijn. Zo kunnen de panelen goed individueel worden gedragen en geplaatst. Voor de klant is uiteraard de esthetica een belangrijke reden om voor het BiTile Systeem te kiezen. De kleine zwarte modules benadrukken de dakpansgewijze montage en geven het dak een leisteenachtige uitstraling die past bij zowel klassieke als moderne bouwstijlen.

Direct contact

Would you like to meet us?
Call 010 223 59 53 or use the contact form