Home » Solar panels » Soluxtec Powerslate 300Wp Mono

Soluxtec Powerslate 300Wp Mono

De Soluxtec Powerslates zijn 100% made in Germany. De uitermate betrouwbare zonnepanelen hebben een perfecte passing in het BiTile Systeem van Robisol.

De producent

De productie van de powerslates vindt plaats bij Soluxtec GmbH in Bitburg, Duitsland. Het hoofdkantoor van Soluxtec is gevesigd in Wasserbillig, Luxemburg. Kwaliteit, Innovatie en Esthetica staan hoog in het vaandel bij Soluxtec. De productiefaciliteit maakt gebruik van de nieuwste machines en gepatenteerde productiecontroles. De onderdelen van de Powerslates zijn volledig Europees waardoor de CO2 footprint van het paneel één van de laagste is in Europa.

De modules

De krachtige 300Wp zonnepanelen van Soluxtec hebben een afmeting van 1640x980x5,5 mm. De productgarantie van 20 jaar behoort tot de beste garanties in Europa. Ook de positieve output garantie van 0-3% en ook de lineaire opbrengstgarantie van 80,2% na 25 jaar zijn gunstig.  De monokristallijn cellen leveren een efficiency van 18,5% en hebben een gunstige temperatuurcoëfficiënt.

Kenmerken:

  • 60 cells monokristallijn silicium
  • IP67 junction box
  • Productgarantie 20 jaar
  • Lineaire opbrengstgarantie 80,2% na 25 jaar
  • Certificaten IEC 61215, IEC 61701 en EN 61730

De Systeemoplossing

Met 300Wp per module komt de efficiency van Robisol BiTile Systeem op ongeveer 180Wp/m2. Het BiTile Systeem draagt bij aan het rendement en de levensduur van de zonnepanelen omdat:

  • er geen lekstroom optreed;
  • er geen water en vuil achter kaders blijft staan;
  • en ieder paneel individueel wordt gekoeld met een luchtstroom direct onder de cellen.

Naast de technische voordelen is de volledig zwarte powerslate vooral fraai om te zien. Het paneel combineert goed met de dakpansgewijze montage van het BiTile Systeem en geeft het dak een uitstraling die past bij zowel klassieke als moderne bouwstijlen.

Direct contact

Would you like to meet us?
Call 010 223 59 53 or use the contact form