Home » Systemen

Systemen

Robisol heeft een assortiment aan producten. Deze kunt u in het keuzemenu onder 'Systemen' terugvinden. Daarnaast vindt u onder 'Projecten' enkele voorbeelden van gerealiseerde projecten. De systemen die wij voeren zijn breed toepasbaar en kunnen desgewenst worden voorzien van projectspecifieke overgangsprofielen en afdichtingen.
Het BiTile Zonnedak is een systeem waarbij de zonnepanelen de dakpannen vervangen. Hierin kunnen zowel kleine als grote zonnepanelen worden toegepast. De zwart glazen modules worden -doorgaans- dakpansgewijs gemonteerd, waardoor het dak een leisteen-achtige uitstraling krijgt.

Het Kyroof systeem is onze indak oplossing. Dankzij de onderliggende EPDM dakbedekking wordt het dak betrouwbaar waterdichtheid en kunnen betrouwbare aansluitingen op dakpannen en dakramen worden gemaakt. Een voordeel van het Kyroof Systeem is dat de zonnepanelen blind worden gemonteerd.

Vanuit de wens om zonne-energie te integreren in de bebouwde omgeving, gebruikt het Sunpark Systeem het zonnepaneel als overkapping. Het gekaderde zonnepaneel biedt een solide basis om een dakconstructie te ontwerpen die voor verschillende doeleinden kan worden gebruikt. Zo gebruikt u het zonnepaneel niet alleen voor energieopwekking, maar ook om waarde toe te voegen aan de ruimte die u ter beschikking stelt.

Afhankelijk van uw voorkeur, wordt de best passende oplossing gekozen. Naast een vierzijdige inbouw tussen de dakpannen, kunnen ook voldaksystemen en overgangen naar gevels, nokken en goten worden gemaakt. In veel gevallen is het gebouwgeïntegreerd toepassen van de zonnepanelen, de meest aantrekkelijke oplossing.

Direct contact

Wilt u met ons kennismaken?
Bel 010 223 59 53 of maak gebruik van het contactformulier