Home » Systemen » BIPV B35 Systeem

BIPV B35 Systeem

Met het Robisol® BIPV B35 Systeem vormen de zonnepanelen de waterdichte schil. De doorlopende montageprofielen zijn zwart geanodiseerd en geven een luxueuze uitstraling. Het systeem vervangt of overlapt de buitenzijde van het gebouw en kan als dak of als gevel worden toegepast.

Maatwerk

De ontwerpvrijheid van het BIPV B35 Systeem is groot. Zo zijn projecten uitgevoerd voor gevels, solar trackers, voldaksystemen en indaksystemen. Nokken, verholen goten, dakeindprofielen, gevelhoeken, gootstukken en rietintegratie; de slim ontworpen profielen bieden vrijwel onbeperkte mogelijkheden voor de eindafwerking. Het systeem wordt op maat gemaakt op basis van het zonnepaneel en het dakvlak. Zo eindigen indak toepassingen vierzijdig op hele dakpannen en wordt bij een voldak- of geveltoepassingen de volledige eindafwerking voor u verzorgd.

Esthetiek

Het BIPV B35 Systeem heeft een fraaie uitstraling. De zichtbare profielen zijn rank uitgevoerd, zwart geanodiseerd en worden blind gemonteerd voor een ononderbroken aangezicht. Strakke lijnen zijn gecombineerd met ronde kliklijsten en rond gelaserde eindplaatjes zodat het systeem één geheel vormt met het pv-vlak. Goed geïntegreerd en gecombineerd met zwarte modules is bijna niet te zien dat het een zonnedak of zonnegevel betreft. Zo is het pv-vlak ondergeschikt aan het ontwerp van het gebouw en is de integratie compleet.

Duurzaamheid

Naast de duurzame energieproductie is ook het aluminium systeem duurzaam ontworpen qua materiaalverbruik en levensduur. De aluminium profielen zijn geproduceerd met gerecycled aluminium en kunnen aan het eind van hun levensduur eenvoudig worden omgesmolten en hergebruikt. Door het gebruik van corrosiebestendige materialen is de pv-installatie onderhoudsvrij en betrouwbaar. De zonnepanelen worden goed gekoeld en zijn goed beschermd voor een maximale levensduur.

Ons engineeringsbureau biedt volledige ondersteuning bij het intekenen van dit systeem. Neem hiervoor contact op met info@Robisol.com.

Direct contact

Wilt u met ons kennismaken?
Bel 010 223 59 53 of maak gebruik van het contactformulier