Home » Woningbouw » BiTile Zonnedak

BiTile Zonnedak

Geen dakpannen nodig

Zonne-energie is mooi en eenvoudig.
Het is een investering die zichzelf terugverdient met een product dat -zonder onderhoud-energie produceert. Robisol gebruikt zonnepanelen ter vervanging van dakpannen, waarmee het zonnepaneel dubbel wordt benut en op een fraaie wijze in het gebouw wordt geÏntegreerd.

Robisol ontwerpt, levert en installeert zowel indak- als voldaksystemen met verschillende panelen en voor iedere dakaansluiting een intelligente oplossing.

Om deze video te bekijken is toestemming nodig.

Systeem zonnedak

Het BiTile Zonnedaksysteem biedt een complete oplossing met zonnepanelen, paspanelen, nokken,gootaansluitingen en dakeinden. Dakramen kunnen worden geÏntegreerd, afdichtingen worden verzorgd en aansluitingen op hoek- en kilkepers kunnen op maat worden geleverd. Zo kunnen we voor ieder dak een egale, uniforme uitstraling opleveren.

Omvormers worden op basis van uw configuratie geselecteerd. De projectomvang, de schaduwwerking, en eventuele wensen zoals een batterijconnectie worden hierin opgenomen. Bij ieder dak zorgen we voor een onderhoudsvriendelijk systeem met maximalisering van het rendementRobisol 208Wp Full Black

Het Robisol 208Wp Full Black zonnepaneel is kleiner dan een standaard zonnepaneel. Toegepast in het BiTile montagesysteem heeft ieder zonnepaneel een werkbreedte van 1500mm. Deze breedte komt vaak goed overeen met de stramienmaten van woningen. De hoogtemaat van het zonnepaneel is h.o.h. 800mm. Dit zorgt dat er iets meer rijen panelen ontstaan waarmee de dakpansgewijze montage wordt versterkt.

Het zonnepaneel is voorzien van 11 smalle geleidingsdraden per cel die na plaatsing vrijwel onzichtbaar wegvallen in het zwarte dakvlak. De zonnecellen worden beschermd door een 4mm gehard glas dat dof is uitgevoerd om de reflectie te beperken en de esthetische waarde te vergroten. Dit unieke zonnepaneel is speciaal voor het BiTile Systeem ontwikkeld om een betrouwbare en esthetisch hoogwaardige totaaloplossing te bieden.De voordelen

Naast de esthetische voordelen zorgt een Robisol zonnedak voor minder materiaalverbruik, minder manuren en een aanzienlijk lagere CO2 footprint.

Het BiTile Systeem voldoet aan alle moderne standaarden en richtlijnen. Nadat een brandveilige condensfolie is aangebracht, worden de montagerails op de tengel gemonteerd. Deze vervangt de panlat en de stelmogelijkheden die hierin zijn opgenomen dragen bij aan een perfect uitgelijnd zonnedak. De panelen worden dakpansgewijs in het BiTile systeem gefixeerd zodat er onder ieder zonnepaneel een ventilatieruimte ontstaat. De frameloze zonnepanelen voeren water en vuil een-voudig af zodat uw zonnedak zorgenvrij en onderhoudsvrij is.

Direct contact

Wilt u met ons kennismaken?
Bel 010 223 59 53 of maak gebruik van het contactformulier