Home » Zonnepanelen » BiTile Dunne Film 102 Wp

BiTile Dunne Film 102 Wp

Ruike New Energy High - CdTe laminaat

Ruike New Energy is één van de allerbeste producenten van dunne film zonnepanelen. Het mooie van de CdTe technologie is dat de zonnepanelen beter presteren bij lage zonintensiteit. Bovendien zijn geleiderails overbodig, waardoor er geen aanpassingen nodig zijn om het paneel een fraaie zwarte uitstraling te geven. Daarnaast zijn de net wat smaller dan gebruikelijk, waardoor de dakpansgewijze montage van het BiTile Systeem mooi wordt benadruk bij de toepassing van dit paneel.
De producent
Het hoofdkwartier van Ruike New Energy bevindt zich in Zhongshan, China, alwaar ze in 2018 een 100MW fabriek hebben opgegricht waar dunne film panelen worden gefabriceerd. Met bijna 100 research en development medewerkers in de Verenigde Staten en China timmeren ze continue aan de weg om de efficienty van hun panelen te blijven opschroeven.

De laminaten
De 102Wp CdTe dunne film modules hebben afmetingen van 1200 x 600 x 6.8 mm. De productgarantie van de panelen is 10 jaar, de lineaire opbrengst garantie bedraagt 80% na 25 jaar. Kenmerkend aan dunne film panelen is dat ze goed presteren in weinig-licht situaties. Wel is de opbrengst per vierkante meter bij dunne film wat lager dan bij monokristallijn silcium.


Systeemoplossing
Met 102Wp per module komt de efficiency van Robisol BiTile Systeem op ongeveer 141Wp/m2. Het BiTile Systeem draagt bij aan het rendement en de levensduur van de zonnepanelen omdat:
  • er geen lekstroom optreed;
  • er geen water en vuil achter kaders blijft staan;
  • ieder paneel individueel wordt gekoeld met een luchtstroom direct onder de cellen.
Naast de technische voordelen zijn de volledig zwarte panelen vooral fraai om te zien. Het paneel combineert goed met de dakpansgewijze montage van het BiTile Systeem en geeft het dak een uitstraling die past bij zowel klassieke als moderne bouwstijlen.
Type zonnepaneel Ruike CdTe
Vermogen 102.5 Wp
Cellen CdTe
Lengte 1200 mm
Breedte 600 mm
Dikte 7 mm
Gewicht 12kg

Direct contact

Wilt u met ons kennismaken?
Bel 010 223 59 53 of maak gebruik van het contactformulier