Home » Even voorstellen

Even voorstellen

11 januari 2021

Ik ben Ronald Kloppenburg, 54 jaar, samenwonend met Esmeralda en vader van een zoon van 29, een dochter van 26 en een bonusdochter van 19 jaar oud. Geboren in Harderwijk en nu woonachtig in Maassluis.
Als persoon ben ik graag in mijn vrije tijd te vinden in de sportschool, natuur en in onze stacaravan in Bruinisse. Daarnaast ontspan ik graag met een goede film.

In 1983 ben ik als schoolverlater mijn professionele carrière gestart als medewerker voor een tuinbouwbedrijf in het Westland. 2 jaar later werd ik bedrijfsleider bij een groentekweker. Hier heb ik drie jaar gewerkt. Door een langslepende sportblessure werd ik genoodzaakt om vanuit de productie het commerciële leven te gaan ontdekken. Van commercieel medewerker heb ik mij via studies op mogen werken naar productspecialist, accountmanager en exportmanager. Ik heb voor verschillende (inter) nationale bedrijven mogen werken, hoofdzakelijk in de tuinbouwsector. Deze zeer innovatieve sector heeft mijn interesse en passie voor duurzaam en circulair ondernemen verder versterkt.

Sinds 1 januari 2021 mag ik mijzelf gelukkig prijzen als bedrijfsleider aangesteld te zijn bij Robisol B.V. In de voorafgaande gesprekken heb ik Robisol B.V. mogen leren kennen als een mensgericht bedrijf met duidelijke waarden: integriteit, professionaliteit en respect. Een bedrijf waar betrokkenheid met klanten, partners en personeel voorop staat. Constante aandacht wordt besteed aan de ontwikkelingen van unieke solar daksystemen die een verdere verfraaiing en afwerking van zowel bestaande bouw als nieuwbouw bewerkstelligen met als prachtig gevolg het mee mogen werken aan een verdere verduurzaming van onze mooie planeet.

De komende jaren ga ik met veel passie en bevlogenheid samen met het team onze propositie verder ontwikkelen en inzetten op de groei van Robisol B.V. in Nederland en op termijn ook in andere landen.
11 januari 2021

Direct contact

Wilt u met ons kennismaken?
Bel 010 223 59 53 of maak gebruik van het contactformulier