Home » Over ons

Bedrijfsprofiel

Sinds 2013 is de drijfveer achter Robisol om zonne-energie op een aantrekkelijke en slimme manier toe te passen.
Robisol heeft inmiddels een viertal systemen binnen haar systeem-portolio. Dat zijn niet alleen systemen voor het integreren van zonnepanelen tussen dakpannen, maar ook systemen waarbij zonnepanelen de volledige dakbedekking vervangen. Het nieuwste systeem binnen ons portfolio betreft een systeem waarbij het zonnepaneel zelf het zadeldak is en wat bijvoorbeeld kan worden toegepast om parkeerplaatsen en buitenterreinen te overkappen. Robisol levert en produceert uitsluitend hoogwaardige producten die samen met innovatieve architecten, bouwers en installateurs zijn ontworpen.

De systemen van Robisol worden door heel Nederland toegepast en zijn op honderden projecten terug te vinden. Het doel is om groene stroom voor iedereen toegankelijk te maken en bij voorkeur op een manier waarbij de zonnepanelen een dubbelfunctie vervullen én een besparing op bouwmateriaal realiseren! Zonne-energie is een relatief voordelig product dat nieuwe kansen biedt. Wij zetten ons in om ervoor te zorgen dat de eigenaar trots is op zijn investering in Duurzaamheid, want met een breed maatschappelijk draagvlak kunnen we deze technologie omarmen en de vervuiling in de energiesector terugdringen.

Kies voor onze betrouwbare oplossingen die uitgebreid zijn getest op sterkte, waterdichtheid en brandveiligheid. Al onze producten zijn conform bouwnorm NEN6702, met een minimale levensduur van 25 jaar. Bij ons kunt u er op rekenen dat u nog lang -na het terugverdienen van uw investering- kunt blijven genieten van de aantrekkelijke architectuur en de gratis energieproductie die de systemen en service van Robisol u bieden.

Direct contact

Wilt u met ons kennismaken?
Bel 010 223 59 53 of maak gebruik van het contactformulier