Home » Systemen » Kyroof Indaksysteem

Kyroof Indaksysteem

Bij het Kyroof systeem van Robisol worden de zonnepanelen blind gemonteerd. Dit zorgt voor een mooi egaal dak zonder schaduwlijnen of onderbrekingen. De panelen liggen verzonken in het dak en de onderliggende dakbedekking zorgt voor een betrouwbare waterdichtheid.

Kwaliteit

Het Kyroof indaksysteem is toepasbaar met verschillende soorten panelen van de hoog vermogen (Sunpower MAX3 400Wp) zonnepanelen, tot de standaard (Soluxtec Powerslate 300Wp) zonnepanelen, tot aan zonnepanelen van uw eigen keuze. De keuze voor welke panelen toegepast worden, is voornamelijk een combinatie van het beschikbare dakoppervlak en de gewenste opbrengst. 

Het Kyroof indaksysteem is opgebouwd uit kwaliteitsproducten. Dit begint met een 3-laags dakbedekking die vliegvuurbestendig is (EN13501-5), een treksterkte heeft van 500N per 50mm (EN12311-2), UV-bestendig is (EN1297) en 100% waterdicht (EN1928). Voor een maximale corrosiebestendigheid zijn alle metalen onderdelen in aluminium of RVS uitgevoerd. De montageprofielen zorgen dat de zonnepanelen spelingsvrij worden gemonteerd en goed ventileren voor een maximaal rendement van uw pv-installatie. Verholen goten en afdichtprofielen zorgen voor waterdichte overgangen naar dakpannen, dakeinden, nokken en goten. Samen met speciale overgangen voor dakramen, dakdoorvoeren en dakkapellen kan ieder dak waterdicht worden ontworpen.

Esthetiek

Het Kyroof systeem zorgt dat zonnepanelen op fraaie wijze in het dak worden geïntegreerd. De montageprofielen zijn onzichtbaar omdat ze onder het paneel zijn geplaatst en zwart zijn uitgevoerd. Zo ontstaat een dakvlak zonder montageklemmen of schaduw. De koppeling in de profielen zorgt voor een vaste paneelafstand en een constante belijning in het dak. Het systeem wordt op maat gemaakt en ligt diep verzonken in het dak zodat de panelen lager liggen dan de dakpannen en een fraai afgewerkt beeld ontstaat.

Eenvoud

Om te zorgen dat projecten foutloos worden opgeleverd, is het Kyroof systeem ontworpen voor een eenvoudige montage. Ieder paneel wordt individueel vastgezet en gekoppeld waarbij de montageprofielen helpen bij het uitlijnen en vastzetten van het systeem. De monteur hoeft weinig te meten, kan snel werken en kan de montageposities eenvoudig bereiken waardoor hij nooit over het dakvlak hoeft te lopen. De afdichtprofielen worden eenvoudig gemonteerd op de positie die het mooiste afdicht onder de dakpan. Dat scheelt montagetijd omdat de monteur geen dakpannen op maat hoeft te slijpen, maar scheelt ook in kwaliteit omdat dit altijd de beste afdichting oplevert. Zo is montagegemak één van de weinige gebieden waar kwaliteit en lage kosten hand in hand gaan.

Direct contact

Wilt u met ons kennismaken?
Bel 010 223 59 53 of maak gebruik van het contactformulier