Home » Systemen

Systemen

Robisol® heeft een assortiment aan systemen dat u in het keuzemenu onder producten kunt terugvinden. De systemen zijn breed toepasbaar en kunnen desgewenst worden voorzien van projectspecifieke overgangsprofielen en afdichtingen.
Het BiTile systeem is dakbedekking en zonnepanelen in één. De zwart glazen modules worden dakpansgewijs gemonteerd waardoor het dak een leisteen-achtige uitstraling krijgt.

Het Kyroof systeem heeft een onderliggende EPDM dakbedekking voor de waterdichtheid en de zonnepanelen worden blind gemonteerd.

Afhankelijk van de voorkeur van de klant, wordt het systeem gekozen dat het beste bij de toepassing past. Naast een vierzijdige inbouw tussen de dakpannen, kunnen ook voldaksystemen en overgangen naar gevels, nokken en goten worden gemaakt.

Afhankelijk van het gebouw zoeken we graag naar de beste oplossing tegen een verantwoorde investering. Het gebouwgeïntegreerd toepassen van de zonnepanelen is vaak esthetisch, technisch en financieel de meest aantrekkelijke oplossing.

Direct contact

Wilt u met ons kennismaken?
Bel 010 223 59 53 of maak gebruik van het contactformulier