Home » BiTile Sonnenstrom 325Wp

BiTile Sonnenstrom 325Wp

Glas-Glas solid & reliable

De Sonnenstrom Fabrik 325Wp glass/glass frameless zijn 100% made in Germany. De uitermate betrouwbare zonnepanelen hebben een perfecte passing in het BiTile Systeem van Robisol. Met thermisch gehard zonneglas en de composiet techniek zijn de laminaten bestand tegen extreme omstandigheden.


De producent

De productie van de panelen vindt plaats bij de Sonnenstromfabrik in Wismar, Duitsland, waar zich ook het hoofdkantoor bevindt. Kwaliteit, Innovatie en Esthetica staan hoog in het vaandel. De productiefaciliteit maakt gebruik van de nieuwste machines en gepatenteerde productiecontroles. De panelen worden geproduceerd volgens de hoogte kwaliteitsnormen en met een lage CO2 footprint.

De modules

De krachtige 325Wp glass/glass zonnepanelen van Sonnenstrom Fabrik hebben een afmeting van 1693x993x4,5 mm. De productgarantie van 20 jaar behoort tot de beste garanties in Europa. Deze is uit te breiden tot 30 jaar. Ook de lineaire opbrengstgarantie van 87% na 30 jaar zijn gunstig. De monokristallijn cellen leveren een efficiency van 18,5% en hebben een gunstige temperatuurcoëfficiënt. De panelen worden met een positieve vermogenstolerantie van 0 tot 5 Wp geclassificeerd en leveren langdurig een betrouwbaar rendement.

De Systeemoplossing

Met 325Wp per module komt de efficiency van Robisol BiTile Systeem op ongeveer 195Wp/m2. Het BiTile Systeem draagt bij aan het rendement en de levensduur van de zonnepanelen omdat:

  • er geen lekstroom optreed;
  • er geen water en vuil achter kaders blijft staan;
  • ieder paneel individueel wordt gekoeld met een luchtstroom direct onder de cellen.

Naast de technische voordelen zijn de volledig zwarte panelen vooral fraai om te zien. Het paneel combineert goed met de dakpansgewijze montage van het BiTile Systeem en geeft het dak een uitstraling die past bij zowel klassieke als moderne bouwstijlen.

Type zonnepaneel Excellent Glass/Glass 325Perc60 frameless
Vermogen 325 Wp
Aantal cellen 60
Lengte 1693 mm
Breedte 993 mm
Dikte 4,5 mm
Gewicht 22 kg
Garantie 20 jaar
Vermogensgarantie 30 jaar
Productsheet Sonnenstrom 325Wp

Direct contact

Wilt u met ons kennismaken?
Bel 010 223 59 53 of maak gebruik van het contactformulier