Home » Sunpark DM380G1

Sunpark DM380G1

Het zonnepaneel DM380G1 is speciaal voor het Sunpark systeem ontwikkeld. Daarbij is een goede balans tussen prijs en esthetiek gevonden door standaard glas en frame afmetingen te combineren met een cel indeling die net wat mooier is en net wat meer licht doorlaat. Zo bouwt u met het DM380G1 paneel een overkappingen die een echt buitengevoel geeft zonder dat het in de zomermaanden te warm wordt. Doordat het zonneglas een licht diffuus is, heeft u onder de overkapping geen last van schaduwwerking. Omdat het licht van alle kanten komt en minder fel is, heeft u onder een overkapping met het DM380G1 paneel vaak beter zicht dan buiten de overkapping.  

De combinatie & specificaties

 

 

Type dek:

V-Vorm

 

Type PV paneel:

DM380G1-72HSW

Afmeting PV paneel:

2115x1052x40 mm

Kapmaat:

4.000 mm

Ontwerp per kap:

2 panelen portrait van goot naar nok

Hellingshoek dek:

24º

 

Werkbreedte zonnepaneel:

1.060 mm

 


De productsheet van het DM380G1 paneel vindt u bijgevoegd. Het paneel is geschikt voor zadeldaken met een kapmaat van 4 meter. Fijn is dat de kabels van dit paneel zijn afgestemd op de toepassing in het Sunpark Systeem. De aansluitkastjes zitten in de nok en lopen mee in de nokrichting met korte kabels die precies passend zijn om het naastgelegen paneel aan te sluiten. Zo heeft u geen lossen kabels en in de basis geen kabelgoten nodig. Het DM380G1 paneel is perfect voor de meer exclusieve toepassingen van het Sunpark systeem.

Met het DM380G1 Zonnepaneel ligt de lichttransmissie op ongeveer 18%. Het paneel biedt extra ruimte voor lichtdoorlaat tussen de cellen. Hierdoor ontstaat een fraai lichtspel onder de overkapping terwijl tegelijkertijd voldoende licht wordt gefilterd om de temperatuur laag te houden.

Productsheet DM380G1 Zonnepaneel

Direct contact

Wilt u met ons kennismaken?
Bel 010 223 59 53 of maak gebruik van het contactformulier