Home » BiTile Klein Formaat 96Wp Ultra Black

BiTile Klein Formaat 96Wp Ultra Black

Klein, krachtig en diep zwart

Het mooiste zonnedak maakt u met de klein-formaat Ultra Black zonnepanelen. Met dit paneel krijgen we -vaker wel dan niet- de opmerking dat het dak met deze panelen, mooier is dan pannen. Naast het voorkomen van reflectieverschillen zijn alle metalen geleiding strips op dit zonnepaneel in zwart uitgevoerd. Wat overblijft is een mat-zwarte glasplaat die meer gelijkenis vertoont met een leisteen, dan met een zonnepaneel.


Technisch

De klein-formaat 96Wp Ultra Black zonnepanelen staat in kwaliteitsverklaring 20210232GK vermeld onder typeaanduiding DM96M6-20XUB. Het paneel heeft een elektrotechnische lay-out van 4 bij 5 PERC cellen. Met 20 cellen heeft het paneel beduidend minder cellen dan een standaard zonnepaneel van 60 of 72 cellen. Evenredig is het rendement van het paneel iets lager en is ook het formaat van het zonnepaneel kleiner: 672 x 842 mm.

Het DM96M6-20XUB paneel heeft een werkspanning van 10,56V bij een stroomsterkte van 9,12A. De openklemspanning is 13,06V bij 9,61A. Als u drie Ultra Black panelen in serie aansluit, is het paneel elektrotechnisch vergelijkbaar met een standaard 60 cells paneel (31,68V bij 9,12A). Daarom kan het paneel eenvoudig op iedere omvormer worden aangesloten.

Het 96Wp Ultra Black paneel is uitgevoerd met twee bypass diodes. Een bypass diode zorgt ervoor dat een eventuele zwakke schakel in de stroomketen wordt overgeslagen. Zo heeft beschaduwing geen invloed op het vermogen van de totale string en kunnen er geen hotspots ontstaan als er een beschadiging in een cel zou optreden.

Toepassing

In de bijlagen van deze pagina vindt u zowel de productsheet als de kwaliteitsverklaring van het DM96M6-20XUB paneel.

Het zonnepaneel wordt geleverd met een productgarantie van 10 jaar en een opbrengstgarantie van 25 jaar. In combinatie met het BiTile Systeem wordt het zonnepaneel goed beschermd en gekoeld. Bovendien treed er geen lekstroom op en blijven de zonnepanelen gemakkelijk schoon. Een voordeel van het geharde glas dat Robisol toepast, is dat dit paneel vrijwel onverwoestbaar is. Ook de bovenlaag is extra hard waardoor deze bestand is tegen een eventuele schoonmaak.

Met het klein formaat Ultra Black paneel wordt uw dak niet alleen heel erg mooi, maar ook heel erg Duurzaam. U produceert immers groene stroom, u bespaard op CO2 intensieve dakpannen en u ontvangt een robuust product met een lange levensduur.


Download PDF Techsheet BiTile klein formaat paneel
Download PDF CRG certificaat panelen

Direct contact

Wilt u met ons kennismaken?
Bel 010 223 59 53 of maak gebruik van het contactformulier