Home » Kyroof DMEGC 330Wp

Kyroof DMEGC 330Wp

Full black - half cut cells

Robisol heeft samen met DMEGC het 330Wp zonnepaneel geselecteerd zodat de Kyroof beugels uitstekend passen rond het kader van het paneel. De moderne half-cut cel technologie is toegepast in een zo zwart als mogelijk paneel. Zo krijgt uw dak de luxe uitstraling die past bij de hoge kwaliteit die we leveren.


De producent

DMEGC Benelux is onderdeel van Hengdian Group Magnetics Co. Ltd., al sinds 1980 de grootste magneetfabrikant te wereld. De organisatie heeft 19.000 werknemers, een gemiddelde jaaromzet van 500 miljoen euro en produceert al decennia lang voor multinationals als Microsoft, IBM, Sony, HP, Samsung, Siemens en Panasonic. In de solarindustrie focust DMEGC zich op de productie en levering van wafers, zonnecellen en zonnepanelen. Grote en bekende merken maken gebruik van de cellen of laten de modules volledig door DMEGC produceren. De Solar Divisie van DMEGC is financieel de meest gezonde paneelproducent ter wereld. De productie van de BiTile modules is van grondstof tot eindproduct in handen van DMEGC Solar waarbij strenge kwaliteitscontroles u verzekeren van een optimale kwaliteit en lange levensduur.


De modules

De modules zijn voorzien van zwarte beschermingen en afdichtingen. De moderne half-cut technologie is toegepast voor een optimaal rendement van uw zonnepanelen. De krachtige zonnepanelen hebben een afmeting van 1684x1002x35 mm. De laminaten zijn PID Free en hebben een positieve output garantie van 0-3%. De monokristallijn PERC cellen hebben een efficiency van 19% en leveren ook bij lage lichtintensiteit een hoog rendement.Kenmerken:

  • Monokristallijne All Black
  • 330 Wp
  • 1684 x 1002 x 35mm
  • 120 half-cut PERC cells
  • IP67 junction box
  • Productgarantie 12 jaar
  • Lineaire opbrengstgarantie 97% na 1 jaar; 90% na 10 jaar; 80% na 25 jaar.

De systeemoplossing

Dankzij uitgebreide testen en de opgedane ervaring bieden we dit paneel met veel vertrouwen aan. Met het Kyroof Systeem wordt het zonnepaneel aan alle vier de zijden geventileerd om het rendement van het paneel en de levensduur van de producten te verbeteren. Aan de buitenzijde zijn geen pv klemmen zichtbaar en ziet u slechts een fraai zonnepaneel dat netjes in uw dakbedekking wordt geïntegreerd.


Productsheet DMEGC 330Wp

Direct contact

Wilt u met ons kennismaken?
Bel 010 223 59 53 of maak gebruik van het contactformulier