Home » Kyroof Sonnenstrom 330Wp

Kyroof Sonnenstrom 330Wp

Glas-Glas degelijk & betrouwbaar

De Sonnenstrom Fabrik 330Wp glas-glas modules zijn 100% made in Germany. De uitermate betrouwbare zonnepanelen hebben een perfecte passing in het Kyroof montagesysteem van Robisol. Met het thermisch gehard zonneglas en de composiet techniek zijn de zonnepanelen bestand tegen extreme omstandigheden.


De producent

De productie van de panelen vindt plaats bij de Sonnenstromfabrik in Wismar, Duitsland, waar zich ook het hoofdkantoor bevindt. Kwaliteit, Innovatie en Esthetica staan hoog in het vaandel. De productiefaciliteit maakt gebruik van de nieuwste machines en gepatenteerde productiecontroles. De panelen worden geproduceerd volgens de hoogte kwaliteitsnormen en met een lage CO2 footprint.

De modules

De krachtige 330Wp glas-glas zonnepanelen van Sonnenstrom Fabrik hebben een afmeting van 1700x1000x35 mm. De productgarantie van 20 jaar behoort tot de beste garanties in Europa. Deze is uit te breiden tot 30 jaar Ook de lineaire opbrengstgarantie van 87% na 30 jaar is gunstig. De monokristallijn cellen leveren een efficiency van 19% en hebben een gunstige temperatuurcoëfficiënt. De panelen worden met een positieve vermogenstolerantie van 0 tot 5 Wp geclassificeerd en leveren langdurig een betrouwbaar rendement.

De Systeemoplossing

Met 330Wp per module komt de efficiency van Robisol Kyroof Systeem uit op ongeveer 195Wp/m2. Omdat de zonnepanelen volledig geventileerd worden gemonteerd, draagt het Kyroof Systeem bij aan het rendement en de levensduur van de zonnepanelen. Naast de technische voordelen zijn de volledig zwarte panelen vooral fraai om te zien. Het paneel combineert goed met de blinde montagemethde van het systeem en geeft het dak een uitstraling die past bij zowel klassieke als moderne bouwstijlen.

Type zonnepaneel Excellent Glass/Glass 330Perc60
Vermogen 330 Wp
Aantal cellen 60
Lengte 1700 mm
Breedte 1000 mm
Dikte 35 mm
Gewicht 22 kg
Garantie 20 jaar
Vermogensgarantie 30 jaarProductsheet Sonnenstrom 330Wp

Direct contact

Wilt u met ons kennismaken?
Bel 010 223 59 53 of maak gebruik van het contactformulier